Home Wie zijn we Rondleidingen

Rondleidingen

Een groot aantal keer per jaar organiseren wij een informatieochtend voor ouders van nieuwe kleuters. Interesse in het bijwonen van één van onze informatieochtenden? Meld u van tevoren aan via info@leidsehoutschool.nl, u ontvangt van ons bericht of er nog plaatsen vrij zijn. Gezien de aard van de informatieochtend is het niet zo geschikt om uw peuter mee te nemen naar de bijeenkomst. Deze ochtend begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11 uur.

Voor ouders van nieuwe leerlingen die naar de hogere groepen gaan, maken we graag een aparte afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding wanneer voor u uitkomt. Natuurlijk mogen de kinderen mee. Ook dat gaat via info@leidsehoutschool.nl. De opzet van de rondleiding en kennismaking met de school is vergelijkbaar met de bijeenkomsten voor ouders van nieuwe kleuters.

In schooljaar 2020/2021 zijn de volgende data gepland:

Dinsdag              29 september ’20

Woensdag        28 oktober ’20

Donderdag      26 november ’20

Dinsdag               12 januari ’21

Woensdag        3 maart ’21

Donderdag      15 april ’21

dinsdag             1 juni  ’21

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u informatie van leerkrachten, afdelingsleiders en de directeur van de school. Onze leerlingen van groep 8 geven een rondleiding door de school.

U bent van harte welkom!

We werken met een maximale groepsgrootte van 22 leerlingen per groep.

Na de rondleiding krijgt u een informatiepakket mee naar huis. Daarin zit ook een aanmeldingsformulier voor de Leidse Houtschool. Wij doorlopen vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is een procedure die nader is toegelicht in onze schoolgids 2020/2021 vanaf bladzijde 19.