Home Wie zijn we Ons team

Ons team

De groepen op de Leidse Houtschool zijn verdeeld in een leerstofjaarklassensysteem bij alle basisvakken (rekenen, taal, spelling etc.) en in een Milepost systeem (twee aaneengesloten leerjaren) bij de overige vakken.

In onderstaand overzicht is per dag te zien welke leerkracht in welke groep werkt:

Milepost

Juf Elisa

Juf Sandra

Juf Karin

* We huren de hulp van juf Carola (RT) en juf Christine (Levelwerkbegeleiding) in.

Daarnaast zijn er leerkrachten met een speciale taak of functie:

Juf Ineke, de intern begeleider, (IB-er) coördineert vier dagen per week de leerling zorg en is onderbouw coördinator.

Juf Nelina geeft de muzieklessen aan alle groepen op dinsdag.

Juf Marloes is de  IPC- coördinator. Zij begeleidt één dag per week alle vakgebieden van het IPC.

De school heeft een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Meester Ardi geeft gym op dinsdag en donderdag aan de groepen 3 t/m 8. En op woensdag aan de groepen 1/2.

Juf Conny werkt op maandag  als administratief medewerkster.

De conciërge, meester Bram, verricht alle dagen van de week onder schooltijd allerlei hand- en spandiensten ten behoeve van de school.

Juf Marlou is de interne contactpersoon. Een intern contactpersoon functioneert als aanspreekpunt bij klachten. Zij kan u advies geven over de te volgen route en kan u in contact brengen et de externe vertrouwenspersoon. Marlou zal enkel advies geven voor vervolgstappen en kiest geen partij. Als de klacht niet intern opgelost kan worden zal de contactpersoon doorverwijzen naar de externe vertrouwenspersoon van de stichting.

De directeur, Juf Joyce, is er vijf dagen per week en verbindt alle geledingen en draagt de eindverantwoordelijkheid voor het organisatorische, onderwijskundige en financiële beleid.