Home Wie zijn we Informatieochtenden

Informatieochtenden

Wij organiseren vijf keer per jaar een informatieochtend voor ouders van nieuwe leerlingen. Interesse in het bijwonen van één van onze informatieochtenden? Meld u van tevoren aan via info@leidsehoutschool.nl, u ontvangt van ons bericht of er nog plaatsen vrij zijn. Per ochtend kunnen we voor maximaal 13 kinderen ouder(s) ontvangen. Gezien de aard van de informatieochtend is het niet zo geschikt om uw peuter mee te nemen naar de bijeenkomst. Aanmeldingen van kinderen die 4 jaar of ouder zijn en reeds een basisschool bezoeken, worden in behandeling genomen door de intern begeleider.

De informatieochtenden in dit schooljaar 2018/2019 zijn geweest.

In schooljaar 2019/2020 zijn de volgende data gepland.

18 september ’19

13 november ’19

22 januari ’20

18 maart ’20

22 april ’20

17 juni ’20

Tijdens deze ochtend krijgt u informatie van juf Marlies, leerkracht van groep 1 en 2 en meester Tom, de directeur. Onze leerlingen van groep 8 geven een rondleiding door de school.

U bent van harte welkom!

We werken met een maximale groepsgrootte van 28 leerlingen per groep.

Indien u uw kind wilt aanmelden na bezoek aan de informatieochtend, kunt u een e-mail sturen naar info@leidsehoutschool.nl met het verzoek om een aanmeldingsformulier toe te sturen. Wij doorlopen vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is een procedure die nader is toegelicht in onze schoolgids 2019/2020 vanaf bladzijde 17.