Home Wie zijn we Identiteit

Identiteit

De Leidse Houtschool heeft een open, christelijk karakter en is toegankelijk voor kinderen die vanuit verschillende geloofsovertuigingen of levensvisies opgevoed worden. Dit betekent dat…

• …we ieder kind in zijn of haar waarde laten;
  • …we een veilig klimaat bieden voor de kinderen en elke vorm van discriminatie of pestgedrag afwijzen en proberen te voorkomen;
  • …we elkaar leren dat ieder mens gelijkwaardig is;
  • …we de kinderen leren om verantwoordelijkheid te dragen voor elkaar en elkaars welzijn;
  • …we de kinderen normen en waarden bijbrengen die gebaseerd zijn op wat we daarover in de Bijbel lezen;
  • …we de kinderen een gevoel van veiligheid willen geven.