Home Onze school Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang

Sinds januari 2006 verzorgt Boter, Kaas & Overblijf de tussenschoolse opvang voor de kinderen op de Leidse Houtschool. Dit doen wij al jaren met een vast team van BSO Lekker Los en vrijwilligers. Ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een aparte eetgelegenheid, met onderscheid tussen jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en genoeg aanwezige vriendjes of vriendinnetjes vinden ze fijn. Het team let er op dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Het is belangrijk dat de sfeer tijdens het lunchen prettig is, dat de lunch gestructureerd verloopt en dat de kinderen zich veilig voelen.

De overblijf is van 12:00 tot 12:45 uur. De kinderen nemen hun eigen lunch mee.

MeldĀ hier uw kind aan voor de tussenschoolse opvang Boter, Kaas & Overblijf in de Leidse Houtschool.

Kijk voor meer informatie over Boter, Kaas & Overblijf op www.boterkaasenoverblijf.nl.