Home Onze school Schooltijden

Schooltijden

De schooltijden van onze school zijn met ingang van schooljaar 2018/2019 gewijzigd en voor alle leerlingen gelijk:

Maandag      08:45-12:00 uur en 13:00-15:15 uur

Dinsdag       08:45-12:00 uur en 13:00-15:15 uur

Woensdag   08:45-12:30 uur

Donderdag  08:45-12:00 uur en 13:00-15:15 uur

Vrijdag         08:45-12:00 uur en 13:00-15:15

’s Morgens en ’s middags kunnen de kinderen van groep 1 t/m 6 tien minuten voor aanvang van de schooltijd naar binnen. De jongere kinderen mogen door hun ouders naar het lokaal gebracht worden. De kinderen van de hogere groepen kunnen zelfstandig het lokaal binnenkomen. De leerlingen van groep 7 en 8 gaan vanaf het schoolplein van de Leidse Houtschool onder begeleiding van hun leerkrachten naar hun lokalen in het naastgelegen gebouw van het Bonaventuracollege.

Klik hier voor meer informatie over de overblijfmogelijkheden.