Home Onze school Kom kennismaken

Kom kennismaken

Eerste contact- bij voorkeur ruim voor 3 jaar

Een aantal keren per jaar organiseren wij een informatieochtend voor ouders van nieuwe kleuters. Heeft u interesse in het bijwonen van één van onze informatieochtenden? Meld u van tevoren aan via info@leidsehoutschool.nl, u ontvangt van ons bericht of er nog plaatsen vrij zijn.

Tijdens de informatieochtend ontvangt u van ons een informatiepakket met informatie over het IPC, de kanjertraining, onze schoolgids etc. Hierin vindt u ook een aanmeldingsformulier voor de Leidse Houtschool. Wij doorlopen vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is een procedure die hieronder toegelicht is. Deze procedure is ook opgenomen in onze schoolgids

Informatieochtenden schooljaar 2024-2025  09:30 – 11:00 uur

woensdag 25 september ’24  (in English)               woensdag 5 februari ’25

woensdag 16 oktober ’24                                               woensdag 26 maart ’25 (in English)