071-5190808
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwe directeur Leidse Houtschool

Nieuwe directeur Leidse Houtschool

7 januari 2019 | Nieuws

Per 1 januari 2019 is de heer Navis benoemd als nieuwe directeur van De Leidse Houtschool. Daarmee volgt hij mevrouw Drenth op die sinds november 2017 als interim directeur leiding heeft gegeven aan de school. De heer Navis heeft veel ervaring in het onderwijs, zowel in functie als leerkracht als in de functie van leidinggevende in het basis- en voortgezet onderwijs.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.